2012. január 15., vasárnap

Ti miért jönnétek?

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon miért utaznak ide Európából az emberek.
Eddig kétszer sikerült megkérdeznem, két európai arcot.

Az egyik két magyar fiú volt, akikkel a repülőn ismerkedtünk össze. Indiába tartottak, ahol 6 hetet töltenek el. És hogy miért?
- Kertészek vagyunk, télen nincs megrendelés, és még a repülőjeggyel is olcsóbb az élet mint otthon. Olvastunk Indiáról, kipróbáljuk.

A másik, egy Svéd hölgy volt innen a szállodából.
- Van egy gyerekem itt Nepálban, és mielőtt Dubaiba utazik, szeretnék vele elbeszélgetni.

Ti miért jönnétek ide?
A válaszokat a megjegyzésbe szeretném, hogy sokan tudjuk hogy miért...

7 megjegyzés:

 1. Én miattatok mennék! :)
  (meg h 18 éves lánynak láthassalak! ;D )

  VálaszTörlés
 2. hát Atikám, a sztúpákért... gyors megnézés, gyors medi meg jókivi, oszt vissza:-)))) remélem, Ancsesz nem fázik meg abban a hidegben, nem tenne jót a tudodkinek. várunk vissza nagyon titeket és megbesz!

  VálaszTörlés
 3. Ja, a sztúpák itt szépek, nagyok, és van jó pár sztori róluk. Ha a fele igaz lenne, már...

  VálaszTörlés
 4. Én tervezem, hogy megyek tavasszal vagy ősszel... Önkétesnek árvaházba vagy kolostorba csak pár hétre. Nem vagyok buddhista, de vonz a filozófiájuk. Sokat hallottam Nepálról, csupa jókat és gondoltam összekötném a kellemest a hasznossal. Ha van tanácsotok, tippeket ilyen kiruccanáshoz, kérlek írjátok meg. Egyébként nagyon örülök, hogy rátok találtam.
  Eszter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Eszter!
   Mi is nagyon örülünk neked!
   Gratulálunk a tervedhez, igazán lenyűgöző! Ha tájékozódtál már az önkéntes munka lehetőségéről és belevágsz, akkor írj nekünk privát levelet, és mindent átbeszélünk. Ha még nem tájékozódtál a munkáról, akkor az interneten találsz angol nyelven kapcsolatot. Sok itt az önkéntes, hasznos munkát végeznek, jó hangulatban és helyiek is nagyon szeretik őket. Ne add fel, nem fogod megbánni!

   Törlés