2012. január 13., péntek

On board

A legolcsóbb repjeggyel általában az a baj, hogy több időtt tölt az ember a tranzitban, mint amennyit összesen a célhelyen.
És hogy, hogy nem, ez pont a legolcsóbb volt.

 Ráadásul Maczi nem nagyon bír magával...




Direkt kértem, hogy senkinek ne üljön a fejére, és tessék...







Az orosszal nehezen boldogul, de megpróbálja értelmezni:



Az üzlet jó (klassz)! -gondolja, ezért jobbra menne.




Viszont a gazdaság is klassz..., ezért meg balra?





Fárasztó ez a Maczi, mi?


Még nem voltunk Moszkvában. Valójában most sem, viszont esik a hó, annyit látunk.


Nem volt hiábavaló 8 év orosz tanulás sem!
Egy eszpresszó 1200 Ft., egy szendvics 2000.
Szpaszíba.

Csak úgy repül az idő!
10-12 óra, huss!
Ancsa is tiszta happy...
Mindig van mit csinálni. Én írogatom a blogot, ő meg egy izgi újságot olvasgat. Oroszul...

8 megjegyzés:

  1. A Maci eszméletlen jó fej, hallgassatok mindig rá! Megérdemel majd egy másik színű és fazonu sálat vagy masnit is. Nem sok holmiját láttam a becsomagolandó cuccok között.
    Puszi, anya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anyu!
      A maci natúrban nyomja. A szaga meg átlátszó. Ez annyit tesz, hogy mindig olyan szaga van, mint a környezetének. Amikor például a repülőn egy orosz pasi levette a cipőjét, akkor lábszaga volt. Le is szidtam a macit, hogy lábszagú. Amikor megérkeztünk a szállásra, akkor meg húgyszaga volt. Erre meg Ancsa engem szidott meg, hogy így a szállás, meg úgy a szállás. Pedig hát a Maci...(ki érti ezt). Az a sál meg a nyakán, az egy áldás szalag, amit a barátainktól kaptunk. Macistul. Bár azt mondta nekem Maci, ha ennyire hideg lesz éjszaka, akkor ő erre felköti magát. Ezt meg lehet hogy Ancsa súgta neki. Most már végképp nem értem...

      Törlés
  2. Ahogy néztem a számításokat, elfelejtettétek Maci költségeit is hozzáverni a kiadás oldalra. Hacsak nem termel valami irdatlan bevételt, mondjuk utcai pantomimezésből... :) Jelentős időtöltést, srácok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Hapci!

      Maci megkeresi a költségeit. Vagy ha nem, akkor beáztatjuk panda spermába és feladjuk Ausztráliába. Ott kicsavarják, és beáztatják koala petébe. Arra itt nagy szükség van, de ha nincs, eladjuk az Irániaknak, hogy nehézvíz. Az kell nekik. Igyekszünk.

      Törlés
  3. Sziasztok. Eddig jó :-) Írjatok minél többet, aztán majd megfilmesítjük :-)

    VálaszTörlés
  4. Szia Reni!
    A film jó lenne. Bár akkor kéne egy nagyon rossz, meg egy nagyon jó, és a végén derüljön ki, hogy az egyik a másiknak a gyereke, a másik meg az apja. Mint az a Darth Vader, meg a családja. Itt meg akkor kiderülne, hogy Ancsa az anyám. Abból lenne ám balhé, de biztos egyből mindenkit érdekelne. Jönne ám a bulvár meg az RTL klub, és mesélhetném hogy mit érzetem akkor, amikor. Viszont akkor meg celebek lennénk. Kiadnánk lemezt, Ancsa játszana szitáron. Én csinálnék árnyjátékot, az olyan misztikus. Dőlne a lé! Tudod mit, Ancsa az anyám...

    VálaszTörlés
  5. Én meg a kicsi fiatok lehetnék?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Anyu!
      Ja, bocs, "anyu" már foglalt. Akkor marad Ancsa "Ancsa", és dobva az ismertség. Akkor marad a bankrablás. De hol fogjuk azt a betyár sok nepáli rupit beváltani forintra!?

      Törlés